Саша Илич доволен от динамиката и желанието за игра в тренировките на "червените"


Саша Илич доволен от динамиката и желанието за игра в тренировките на "червените"
Снимка: CSKA.bg

2250 0

ЦСКА вдигна темпото на тренировките на своята база в Панчарево. "Армейците" проведоха занимания на високо темпо, след което направиха двустранна игра. Новият треньор на "червените" Саша Илич е останал доволен от видяното.

"Доволен съм от желанието за игра. Добра динамика, стойностни атаки и попадения. Имаме още много работа в игрови и кондиционен план. Разбира се, все още е рано да давам оценки, но определено първияг етап от подготовката премина много добре“, коментира наставникът.

В 60-минутната игра блесна 18-годишният Марк-Емилио Папазов, който с техничен гол след асистенция на новото попълнение Станислав Шопов откри резултата в полза на своя отбор. До 20-годишния халф стоеше и сърбинът Лазар Туфегджич, който също не разочарова с представянето си.

Тибо Вион изравни за своите след центриране от ляво на Галин Минков, който е на проби в тима от "Българска армия". През второто полувреме носещи бяло съумяха да затворят мача с нови три попадения. Те бяха дело на Йоан Баи, който отбеляза след отлична триходова комбинция с Вион и Браян Морено.

По-късно сред голмайсторите се записаха и Федерико Варела след пробив и асистенция на Александър Бучков, както и привлеченият през пролетта Морено, който вкара майсторски гол за крайното  4:1.

Вижте кой се завърна на тренировките на "армейците"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички