С хитрина: ЦСКА показа една от най-зрелищните сцени по разрухата - отвътре (ВИДЕО)


С хитрина: ЦСКА показа една от най-зрелищните сцени по разрухата - отвътре (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1655 0

От ЦСКА продължават да се стараят да държат своите привърженици максимално много в течение с това, което се случва на стадион "Българска армия". Разрушаването на съоръжението в познатия му вид продължава като част от мащабната реконструкция.

Последните кадри, които клубът качи в официалните си канали в социалните мрежи, бяха свързани със сектор А. И по-конкретно с отлично известната козирка, която беше над сектора. Тя бе окончателно и напълно свалена.

ЦСКА окончателно свали козирката над сектор А на "Българска армия"

Още: Вече е подписал? Играчът с най-много мачове за ЦСКА - след Густаво Бусато, има нов отбор?

Козирката над сектор A на Българска армия

"Армейците" качиха видео, което продължава около половин минута. Несъмнено това е и един от най-зрелищните момента по разрушаването на съоръжението. Прави впечатление и задължителният прийом, който използват от наетата фирма.

А именно - да пръскат с вода, когато козирката бива "късана" и сваляна. По този начин се намалява замърсяването и клубът няма да има проблеми, тъй като е отлично известно къде точно се намира "Българска армия".

В ЦСКА било хаос? Подигравки с Ел Маестро, храна в боклука и неспазване на "закон"?

Можете да видите въпросните кадри чрез прикаченото видео по-долу в материала. Съвсем скоро привържениците на отбора ще насочат вниманието си изцяло към футболния терен - на метри от техния дом. На Националния стадион "Васил Левски" ЦСКА играе срещу Левски, като има опасност това да е последният мач с "червени" и "сини" фенове.

"Мрежа от детайли": Класирането в Първа лига - ЦСКА е 12-и, Лудогорец е 9-и, а Левски е 3-ти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички