Ръководството на ЦСКА постави 5 въпроса на Иво Иванов


Ръководството на ЦСКА постави 5 въпроса на Иво Иванов
Снимка: БГНЕС

1258 0

Ръководството на ЦСКА обяви, че бившият собственик на тима Иво Иванов трябва да даде обяснение по няколко теми, свързани с клуба.

Ръководството на тима не смята за необходимо да коментира смехотворното изказване на бившия член на НС на Клуба И. Иванов.

"Лицето Иванов трябва да обясни:

- на няколкостотин треньори, футболисти и служители, защо системно не им плащаше възнаграждения в размер на няколко милиона лева?

- защо нито един треньор, който е работил с тях не е получил възнагражденията си?

- да обясни на големите имена на ЦСКА - Димитър Пенев, Стойчо Младенов, Павел Дочев, Емил Костадинов - защо към всички тях останаха дългове?

- да обясни на привържениците защо приготвиха да пратят ЦСКА във В група?

- да обясни защо пророкува 3-годишно изваждане на ЦСКА от турнирите на УЕФА и да каже дали по време на неговото управление Клубът е бил наказан условно с 3-годишно изваждане от европейските клубни турнири, и ако е така той вестоносец ли е или пряк виновник?

Причината да не говорим с този човек е очевидните опити от него и неговия партньор предумишлено да фалират ЦСКА. Естествено е неморално да взимаме под внимание съвети от такъв човек.

Оставяме на трезвата преценка на червените фенове и цялата спортна общественост оценката на поредната порция помия, изляла се върху най-титулувания български футболен клуб" - обявиха "армейците" на официалната си страница.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички