Руският УФА с оферта за Жуан Фелипе


Руският УФА с оферта за Жуан Фелипе

1683 0

Близък до ръководството бизнесмен на ЦСКА доведе мениджър, който ще гледа изявите на Жуан Фелипе. В неделя "червените" играят последната си контрола в Анталия срещу Стрьомгодсет. Въпросният импресарио работи с руския УФА, откъдето са набелязали техничаря. Мениджърът е в лагера на "армейците" от вчера и ще остане няколко дни, пише "Меридиан мач".

Руският УФА е очарован от друг играч, който дойде от ЦСКА - Марсиньо. Той бе привлечен със свободен трансфер, но сега собствениците на УФА са готови да се бръкнат за правата на Жуан Фелипе.

Юношата на Сантос дойде без пари на „Армията". Той бе препоръчан на Стойчо Младенов от Жуниор Мораеш. За съвсем кратко време Фелипе се наложи като основен играч в ЦСКА.

След спаринга със Стрьомгодсет ще се проведат финални разговори между двете страни. Самият Жуан Фелипе се чувства отлично в ЦСКА и изяви желание да остане поне до края на сезона. Ръководството на "червените" на този етап не иска да се разделя с повече ключови футболисти. Единственият вариант е от УФА да направят изкушаващо предложение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички