Полицията вече разследва цирка, разиграл се на "Армията"


Полицията вече разследва цирка, разиграл се на "Армията"
Снимка: БГНЕС

1172 0

Проваленият търг за емблемата на ЦСКА и активите на ПФК ЦСКА АД вече е разследван от полицията, след като стана ясно, че синдик Дора Милева е привикана за показния по темата.

Както е известно, на 30.03.2017 година трябваше да се проведе тайно наддаване за логото на "червените", като в уречения час Гриша Ганчев беше в офисите на стадион "Българска армия". Стотици фенове обаче попречиха на който и да е друг да се добере до канцеларията, където трябваше да се проведе търгът.

Освен че представител на ЦСКА 1948 не успя да влезе в офисите, цялата сграда беше пълна с фенове, чиято единствена мисия беше да не допускат никого до наддаването. В същото време представителите на ЦСКА - София са се опитали насилствено да проведат търга, настоявайки синдикът да отвори плика с тяхната оферта. Тя обаче се е възпротивила, а в крайна сметка се наложи да бъде ескортирана от полицията.

"Няма шанс да си променя решението. Напускам. Не може постоянно някакви да ме заплашват - един, два, три пъти… Не се издържа. Добре че вчера, в крайна сметка, полицията се качи в стаята и ме изведе. Това не е нормално. Доколкото знам, МВР вече разследва случилото се вчера. Самосезирали са се. Мен ме викат, за да дам показания. Дали ще кажа истината?! Да, ще я кажа пред полицията. Няма да крия нищо. Длъжна съм да я кажа. Нещата не са нормални", категорична беше Милева в интервю за "Sportal.bg".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички