Първо в Sportlive.bg: Ще заиграе ли Тодор Неделев в ЦСКА?


Първо в Sportlive.bg: Ще заиграе ли Тодор Неделев в ЦСКА?
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

5384 0

През последните няколко сезона при всеки следващ трансферен прозорец се появяват слуховете, че столичният ЦСКА има интерес в привличането на звездата на Ботев Пловдив Тодор Неделев.

Офанзивният футболист лекува контузия в коляното и е аут до края на сезона, когато пък договорът му с „канарчетата” изтича, а всеки един друг отбор може да вземе плеймейкъра без пари. В последните няколко дни в българското медийно пространство се появиха отново вестите, че треньорът Любослав Пенев желае да привлече футболиста.

Самият Пенев пък след победата на отбора му срещу Лудогорец отличи класата на Неделев, но отказа да коментира дали има разговори с него.

По информация на Sportlive.bg пък Ел Голеадор и ЦСКА не са се свързвали с футболиста към този момент и засега няма точна информация дали №10 на Ботев Пловдив ще продължи кариерата си на „Българска армия”.

От столичния клуб продължават да следят ситуацията около техничаря, но ако се стигне до действия по предложение на контракт, то те ще са едва, след като сезонът в Първа лига свърши и стане ясно каква ще бъде политиката в ЦСКА за следващите години. А какво сравнение направи играч на Ботев между българския и френския футбол, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички