"Пълна глупост" - известен фен на ЦСКА обвини държавата за случващото се по стадионите в България


"Пълна глупост" - известен фен на ЦСКА обвини държавата за случващото се по стадионите в България
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1650 0

Популярният певец Здравко Желязков, който е фен на ЦСКА, коментира нашумялата в последно време тема с футболното хулиганство в България.

"Трибуните на стадиона са отражение на няколко поколения българи и за това е виновна държавата. Няма морал, няма и морални ценности. Нито на стадиона, нито по улиците. Същата арогантност и безнаказаност е и в ежедневието", обясни той пред "Мач Телеграф".

ОЩЕ: Ултрасите на ЦСКА с претенции към полицията за "двоен стандарт" спрямо феновете на Левски

"Политиците са се вглъбили в себе си. Изобщо не ги интересува какво се случва с поколения българи, които нямат уважение към закона и обществото. Това е отражение на батака, който е в държавата".

"Пълна глупост"

Здравко от дует "Ритон" се обяви и ПРОТИВ идеята мачовете между Левски и ЦСКА да се играят без гостуващи фенове:

фенове на Левски и ЦСКА на стадион

"Идеята да се играе само пред домакински привърженици е пълна глупост. Трябва да се започне да се гради ценностна система на база на уважение към обществото. Тази безнаказаност трябва да изчезне! Не виждам в България да се уважават законите на обществото. Не бива да се позволява беззаконие и да се демонстрира безнаказаност. Ако това се промени, ще се види разликата и на трибуните на стадионите".

ОЩЕ: Официално: ЦСКА излезе с позиция относно идеята 'без фенове на гостуващи отбори' в мачовете срещу Левски!

"Не трябва да се забранява на феновете да ходят на стадионите. Трябва да има промени, но не и да се забранява. Трябва да се вземат генерални мерки и държавата да започне да се занимава с обществото най-накрая. Да се занимава с хората, които са ги избрали, а не обратното", призова той.

"То това боричкане между политиците е равносилно на боричкането на стадионите. Каквото обществото, такива и политиците. Държавата трябва да се вземе в ръце, а не да налага забрани. Как така ще забраняваш на хората една игра, която е създадена за феновете. За какво ни е този футбол иначе? Със забрани няма да се променят нещата! Човек най-често нарушава закона, когато му се забраняват определени неща. Това е! Трябва властта да се грижи за спазването на законите в обществото", допълни още Здравко Желязков.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Наско Сираков, Гонзо, Боримиров и Филил Филипов на една маса: Защо? (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички