"Промени ми се представата за тях" - бивш треньор на ЦСКА с интересен коментар преди мача с Етър Велико Търново


"Промени ми се представата за тях" - бивш треньор на ЦСКА с интересен коментар преди мача с Етър Велико Търново
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1257 0

В днешната сряда, 1-ви ноември, ЦСКА гостува на Етър Велико Търново в отложен мач от 3-тия кръг на Първа лига, който ще започне в 17:00 часа.

Преди двубоя бившият треньор на "червените" Георги Василев сподели очакванията си: "Очаквам хубав мач. Етър успя да победи в последната среща, а преди това беше доста затънал. Създаде се настроение в тима. Светльо Петров се справя добре със задачата като треньор".

"От другата страна ЦСКА играеше добре до онзи ден, когато направи 0:0 с Арда на "Армията". Показаха много слаба игра в сравнение с онова, което виждах преди този мач. Две различни позиции на два различни тима, които влизат в тази среща с ясното съзнание, че трябва да вземат трите точки", обясни Гочето пред "Мач Телеграф".

Опитният специалист поясни и защо сблъсъкът попада в графа "задължителни" и за двата тима: "За ЦСКА е задължителна победата, за да се борят за титлата, а Етър е длъжен да спечели, защото всяка загубена точка или три, водят до следващата стъпка на провал".

"Ще бъде оспорван мач. Ясно е, че "червените" имат повече класа в редиците си и са фаворит. Но от това, което показаха в последната среща, ми се промени представата за тях. Върнаха се на предишното си ниво", каза още 77-годишният Василев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Талант на ЦСКА бе сравнен с Ван Дайк и препоръчан на нидерландския елит!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички