Етър - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя между "боляри" и "армейци"?


Етър - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме двубоя между "боляри" и "армейци"?
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2916 0

ЦСКА гостува на Етър в отложения по-рано през сезона мач помежду им. "Армейци" и "боляри" трябваше да се срещнат във Велико Търново още в 3-тия кръг на Първа лига. Поради ангажиментите на 31-кратните шампиони в Европа обаче, мачът бе пренасрочен.

Така великотърновци посрещат у дома "червените" в сряда (01.11). Съвсем наскоро бившият футболист на ЦСКА - Светослав Петров, пое тимът от старата столица. Сега той има шанс да се докаже именно срещу него. Към момента отборът му не впечатлява със спечелени едва 8 точки при записани 2 победи, 2 равенства и 10 загуби. "Виолетовите" са и последни в класирането.

Момчетата на Нестор Ел Маестро от своя страна има една - единствена цел, а именно - върхът в подреждането. Той изглежда постижим. За целта е нужна победа с поне 3 гола разлика на столичния гранд, който към момента е трети с 29 точки на сметката си. С мач и 2 пункта повече е вторият Локомотив Пловдив. Първи е тимът на Черно море с 32 точки. "Армейците" обаче са в неособено задоволителна серия. Те завършиха при нулево равенство двубоите си с Левски и Арда и постигнаха трудна победа с 2:1 над Пирин в Благоевград.

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се срещали общо 58 пъти. "Червените" ликуват в 35 от тях срещу 6 победи за "виолетовите". 17 пъти двата отбора завършват наравно. Последният мач помежду им се състоя през март 2021-ва година. Тогава 31-кратните шампиони се наложиха с 1:0 в София.

Къде да гледаме?

Двубоят между "армейците" и "болярите" е с начален час 17:00 ч. Той ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите срещата Етър - ЦСКА НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички