Проблеми с ключови играчи в ЦСКА преди старта на сезона


Проблеми с ключови играчи в ЦСКА преди старта на сезона
Снимка: Иван Йочев

1505 0

Проблемите в ЦСКА преди подновяването на сезона могат да станат с два повече. За първия мач срещу Локо (Сф) в „Надежда" на 1 март под сериозен въпрос е участието на Маркиньос и Тончи Кукоч.

Бразилският халф с роден паспорт е получил травма в края на миналата седмица и затова не игра в последната контрола с Верея.

Той все още има болки и се възстановява бавно, но на „Армията“ се надяват, че ще е на линия за неделя. Напълно е възможно Маркиньос да попадне в групата за мача, но да остане резерва срещу бившия си отбор и да се появи в игра само при неблагоприятно развитие за тима му.

По-деликатно е положението с Кукоч. Хърватинът получи контузия в слабините в самия край на проверката с Верея и директно излезе от терена, като остави ЦСКА с човек по-малко.

Защитникът ще мине днес медицински прегледи, които ще покажат дали ще пропусне дербито с Локо (Сф). Неговото отсъствие би се отразило по-негативно на тима, като на поста му трябва да бъде преквалифициран някой измежду Венцислав Василев, Кристиян Супусепа и Амансио Фортеш, пише „Меридиан Мач".

Освен това "Червените" може да останат без капитана си Валентин Илиев до края на сезона, тъй като има усложнение на травмата в коляното, заради която пропусна част от битките през есента. Той се оперира през 2014 г., но има голяма вероятност да се наложи повторение на хирургическата интервенция. 

Ако това наистина стане факт, това ще бъде трета операция за 34-годишния защитник от края на миналия сезон. Заради проблемите си, Илиев пропусна и зимната подготовка на отбора. 

Все пак съществува вероятност капитанът на "червените" да се възстанови само след медикаментозно лечение. Такива са и неговите надежди и ако то наистина проработи, ще е готов за последните битки от сезона. 

 
 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички