Проблем: Последният "нов" треньор на ЦСКА обожава катеначото


Проблем: Последният "нов" треньор на ЦСКА обожава катеначото
Снимка: Официален сайт на Спартак Търнава

1900 0

Според последни информации новият треньор на ЦСКА ще бъде сърбинът с английски паспорт Нестор Йевтич, известен като Нестор Ел Маестро. Стилът обаче, който изповядва той, може би няма да се хареса на феновете на "червените".

Йевтич печели титлата на Словакия със Спартак (Търнава), като записва едва 7 загуби през сезона, 3 от които са след спечелването на шампионата. Победите му са предимно с 1:0 или най-много с един гол разлика. Специалистът видимо изповядва италианското катеначо, съобщи "Гонг".

Спартак с Ел Маестро играе в схема 4-2-3-1 или с 4-4-2. Разгромните победи са мираж в резултатите на Нестор, но защитата му е перфектна - отборът допуска по-малко от един гол на мач.

Любимият стил на треньора е здрава защита, като при схема 4-2-3-1 двамата дефанзивни халфове често играят редом с централните защитници. Така сякаш отборът играе с шестима в отбрана.

Когато отнемат топката, играчите на сърбина изритват топката напред и търсят звездата Марвин Его, който да се справя с противниковите защитници. Точно комбинацията от здрава защита и бързи контраатаки носят успеха на Ел Маестро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички