Представиха първите проекти за новия стадион на ЦСКА (СНИМКИ)


Представиха първите проекти за новия стадион на ЦСКА (СНИМКИ)
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

7612 0

Основните акционери в ЦСКА Гриша Ганчев и Юлиан Инджов са започнали разглеждането на проектите за нов модерен стадион, обявиха от клуба. В четвъртък две фирми са презентирали пред тях своите концепции за бъдещето съоръжение на ЦСКА. Това са фирма "Вамос" с архитект Георги Савов (снимки 1 и 2) и фирма "Design Initiatives" с ръководител на екипа архитект Владо Вълков (снимки 3 и 4).

Те са запознали собствениците на клуба с архитектурните планове и строителните решения. В момента мащабният проект е на ниво "предпроектно проучване". Предстоят нелеки процедури в бъдеще освен по избора и одобрението на офертите, така и най-вече по съгласуване и сериозна съвместни работа с държавата и Столична община, пишат "червените" на официалния си сайт.

С разрешението на авторите и по желание на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, от ЦСКА показаха на феновете постъпилите на този етап предложения. Идната седмица предстои разглеждането на още един проект от трета фирма. А защо природозащитници се обявиха срещу новия стадион вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички