Предложиха цел на Левски на Стойчо Младенов


Предложиха цел на Левски на Стойчо Младенов

1606 0

ЦСКА може да е големият печеливш от кризата в Локо (Сф). Безпаричието в "Надежда" ще принуди или Николай Гигов да продава звездите си през зимата, или част от тях ще избягат без пари. Затова и мениджърите на състезателите вече се оглеждат за нови отбори. Пръв на наставника на ЦСКА Стойчо Младенов е бил предложен Даниел Генов. Бързакът прави страхотен сезон в "Надежда" и заедно с другото крило - Владислав Романов, са в основата на сензационното изригване на "червено-черните".

За Генов се знаеше, че е вариант за Левски, но явно това е по-скоро слух, отколкото реалност, след като мениджърите му са го предложили на Младенов, пише "7 дни спорт". Стойчо не изключва възможността да върне юношата на ЦСКА в Борисовата градина, но само ако след Нова година си тръгне Тони Силва. Към него интерес има от няколко отбора от бившия СССР, което прави оставането му в ЦСКА проблематично.

Младенов е притеснен и за възстановяването на Иван Стоянов. Неговата контузия се оказа по-тежка от очакваното и той няма да играе за ЦСКА до март. При това положение на Младенов ще му е необходим флангови футболист. В "Надежда" разбрали, че Стойчо търси такъв в Сърбия и затова побързали да му предложат Генов. Не е ясно дали това е направено със знанието на Николай Гигов или зад гърба му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички