Гигов ще плаща на етапи на разбунтувалите се


Гигов ще плаща на етапи на разбунтувалите се

1027 0

Бойкотът на футболистите на “Локомотив” (Сф) продължи само един ден. След като отказаха да тренират във вторник заради неполучени пари, вчера играчите възобновиха заниманията си.

Собственикът на клуба Николай Гигов отиде на стадиона и имаше разговор с отбора, като на част от него присъстваха и журналисти. След това бизнесменът остана насаме с футболистите.

По-късно играчите излязоха на тренировка и прекратиха бойкота. По неофициална информация локомотивците са получили уверение, че ще им бъдат изплатени дължимите суми, пише "Труд". Те ще получат парите си на етапи, тъй като не всички имат да вземат по 4 заплати и 2 премии, както се смяташе. Оказа се, че част от футболистите са прибрали това, което са заработили по договор.

"Това беше нещо като нищо - коментира Гигов бойкота на подопечните си. - Повечето футболисти са получили каквото трябва. Малка част, вероятно изнервена, имат да вземат известна сума, но не голяма. Повече разговори аз няма да водя".

Локомотив ще се готви по план за следващите си мачове - срещу Ботев (Гълъбово) за купата и срещу Хасково в първенството идната седмица. Дотогава трябва да бъдат изплатени част от парите на играчите.

В “Надежда” вярват, че кризата няма да попречи за влизане в първата шестица. В момента отборът е на шесто място с точка пред Литекс и с една по-малко от "Ботев" (Пд) и “Левски”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички