Предлагат на ЦСКА бившата звезда на Локо (Пд) Стивън Езе?


Предлагат на ЦСКА бившата звезда на Локо (Пд) Стивън Езе?
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1574 0

Бившата звезда на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе се свързва с трансфер в ЦСКА, пише "Мач Телеграф". Мениджърът на нигериеца д-р Ожоре Ока го е предложил на "червените", след като тимът бе поет от Бруно Акрапович, проектирал успехите на "черно-белите".

Езе бе част от Локомотив допреди година и имаше основна заслуга за спечелването на Купата на България през 2019 година. Агентът му поддържа връзка с Акрапович, а клиентът му много уважава наставника. Езе записа неуспешен престой в казахстанския Тобол и през септември подписа с индийския Жамшедпур. Той е склонен да прекрати контракта си и да се върне в Първа лига.

Интересното е, че защитникът бе усилено спряган за ЦСКА преди година, но тогава мениджърът му пожела да го заведе в друга държава. Това може да се окаже пречка пред евентуален трансфер сега. При всички случаи обаче Акрапович ще търси подсилване на отбраната, а той държи да има в съставите си високи и физически мощни играчи, какъвто е нигериецът. А кой бранител на ЦСКА е харесан от тим в Ла Лига вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички