Позитивни новини в ЦСКА - четирима играчи на Саша Илич ще бъдат готови за сблъсъка с Черно море


Позитивни новини в ЦСКА - четирима играчи на Саша Илич ще бъдат готови за сблъсъка с Черно море
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3287 0

На 15 май (понеделник) ЦСКА е домакин на Черно море на стадион "Българска армия" в мач от първия кръг на плейофите в Първа лига, който ще стартира в 18:00 часа.

"Тема Спорт" информира в днешния 10 май, че двама футболисти на Саша Илич ще бъдат готови за сблъсъка с "моряците" - това са централният защитник Амос Юга и нападателят Браян Морено!

И двамата за последно бяха на терена при загубата от Лудогорец с 0:1 на 30 април, но след това пропуснаха срещите с Хебър Пазарджик (4:0) и Ботев Враца (5:1) заради здравословни проблеми. Изданието пише, че възстановяването на Юга и Морено върви добре и те ще бъдат на линия за двубоя срещу тима на Илиан Илиев.

Добрите новини за феновете на "червените" не спират дотук - допълва се също така, че състоянието на Тобиас Хайнц и Марселино Кареасо, който получиха контузии при убедителната победа над Ботев Враца и бяха заменени принудително, не е притеснително и се очаква и двамата да бъдат готови за Черно море!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Дюкенс Назон изненада феновете на ЦСКА с лично постижение срещу Ботев Враца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички