"Повече от отбор": ЦСКА получи признание от Министерството на образованието


"Повече от отбор": ЦСКА получи признание от Министерството на образованието
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6913 0

ЦСКА не изпрати календарната футболна година, показвайки най-доброто от себе си на терена. "Армейците" обаче демонстрираха класа и най-вече човечност извън него, за което бяха наградени.

В последно време "червените" се включиха в безброй прекрасни инициативи. Една от тях бе раздаването на подаръци и учебни пособия на деца в неравностойно положение.

Част от футболистите и ръководителите на 31-кратните шампиони сполиха сърцата на всички с вниманието, което обърнаха на малчуганите наскоро. Именно заради това те получиха признание от държавата.

Отличници в живота

ЦСКА бе награден от Министерството на образованието и науката за благородните си действия. За това се похвалиха от клуба в социалните мрежи.

Ето какво написаха "армейците" по повода:

"ЦСКА е бил и винаги ще бъде повече от отбор. За нас е важно да защитаваме това признание непрекъснато с действия. Така, да участваме в социално отговорни инициативи се превърна в наша мисия, а през годината се включихме в десетки благотворителни кампании.

Щастливи сме, че клубът ни беше отличен с приз от Министерството на образованието и науката за участието си в инициативата Прави добро! Бъди добър! на учителката от Враца – г-жа Мая Методиева. Академията на ЦСКА и първият отбор събраха средства и раздадохме стотици ранички и учебни материали на деца в неравностойно положение в най-бедния район на страната. На специална церемония директорът на школата Костадин Ангелов, децата, които пътуваха до врачанска област, и г-жа Методиева получиха награда от програмата „Мисия доброволец - (не)възможна“.

Междувременно "червените" се "побратимиха" с доскорошен свой съперник в Първа лига? (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички