Изненада: Времето на Симеон Александров в ЦСКА изтече


Изненада: Времето на Симеон Александров в ЦСКА изтече
Снимка: Cska.bg

3018 0

Саша Илич е напът да покаже изхода на буквално последното лятно попълнение на ЦСКА. Става въпрос за обещаващия млад талант Симеон Александров, който акостира на "Българска армия" от столичния Септември с огромни очаквания.

Видимо обаче именно сръбският старши треньор ще го лиши от развитие при "армейците", тъй като промяната в тактическата постройка по време на сезона в 3-5-2 на практика ограничи младия талант по крилата.

Проблемът в този случай е, че "червените" играят без изявени флангови футболисти и ролята на Симеон Александров отсъства напълно. По този начин той още през пролетта ще бъде преотстъпен, съобщава "Тема Спорт".

19-годишният флангови футболист акостира на "Армията" с 4 гола в 8 шампионатни двубоя за Септември, но с "червения" екип взе участие в едва два мача - срещу Хебър за първенството и бившия си тим Септември за Купата, но и в двата случая се включи от резервната скамейка.

Очаква се младокът дори да не стартира зимна подготовка с настоящия си тим, а съдбата му окончателно да се изясни в началото на януари. Интерес към него проявява клуб от Централна Европа, който го следи още от периода му в Септември, както и няколко отбора от елита на България.

Сред тях е и Пирин, който се намира на 14-о място във временното класиране и през пролетта ще се бори за оставане в елита на България.

Вижте коя звезда на ЦСКА обмисля нов контракт с клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички