Потвърдено: Лидерът на ЦСКА е аут за мача срещу Левски


Потвърдено: Лидерът на ЦСКА е аут за мача срещу Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5364 0

Предстоят само няколко кръга до края на редовния сезон от българската Първа лига, след което идва и най-зрелищната част - плейофната фаза. Именно там ще се разбере кой измежду Лудогорец, ЦСКА и Черно море може да стане шампион.

Преди това обаче ще станем свидетели на някои от най-големите дуели у нас. В това число тези между "орлите", "армейците" и Левски, като "сините" ще трябва да се изправят и срещу двата тима, а след това и срещу другия отбор от топ 3 - Черно море.

Малко повече от седмица преди голямото столично дерби стана ясно, че един от най-важните футболисти на Нестор Ел Маестро няма да може да вземе участие. Става въпрос за капитана на "червените" Амос Юга.

Още: Николай Костов се нарежда до Станимир Стоилов, ако се задържи в Левски

Амос Юга пропуска мачовете за ЦСКА с Левски и с Локомотив Пловдив

Амос Юга аут за Левски и Локо Пловдив

Това стана факт, след като полузащитникът си изкара жълт картон при гостуването на Локомотив София. Това е деветото му официално предупреждение през сезона (при червен картон бройката не се променя и наказанието е за изгонването, като това не облекчава натрупването).

Така Юга ще пропусне следващите два двубоя на своя тим - а именно домакинство срещу Локомотив Пловдив (3-ти април) и гостуване на Левски (7-и април). И двата сблъсъка ще се състоят на Националния стадион "Васил Левски". Вижте повече за столичното дерби между ЦСКА и Локомотив София, където Юга си изкара картона (ВИДЕО).

Още: Андрей Желязков пред Sportlive: Левски ще има шанс да завърши в топ 3, ако вземе дербито с ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички