Потвърдено: 50% от "Васил Левски" ще е отворен за фенове за финала за Купата на България


Потвърдено: 50% от "Васил Левски" ще е отворен за фенове за финала за Купата на България
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1841 0

Половината от капацитета на Националния стадион "Васил Левски" ще бъде наличен за привържениците на Арда и ЦСКА за финала между двата тима за Купата на България. За това информира изпълнителният директор на "червените" Пламен Марков след срещата със служебния министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацарев.

"Срещата беше мното кратка, ползотворна. По общо виждане на нас като ръководство на ЦСКА, на фенската организация, включително и на министерството на здравеопазването се взе решение да бъде отворен капацитета на стадион с 50% от възможностите. Ние сме доволни.

Благодаря на служебния министър на здравеопазването за този компромис, за този жест. Надявам се, че няма да разочароваме това доверие. Радвам се за хората, които ще могат да посетят този мач, защото има сериозен интересн. Надявам се от професионалната лига да се справи на време. Ние ще контактуваме с ръководството на професионалната лига, билетите да бъдат отпечатани и да бъдат пуснати в продажба. Ние желаехме такава среща да има и по-рано, но тя не зависи от нас. Има органи, които решават това. Има 24 часа, които са на разположение. Билетите ще бъдат продавани вероятно и по касите на "Васил Левски" - заяви по темата Марков.

Той бе помолен да коментира и дали Гриша Ганчев ще се оттегли от ЦСКА след края на сезона: "Питайте г-н Ганчев за негово мнение. Аз не мога да коментирам".

Двубоят между Арда и ЦСКА е утре - сряда, 19 май, като ще стартира в 19:30 часа. А Елин Топузаков сподели за Арда, че собствениците няма да приемат лесно загуба във финала за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички