Португалец взима решенията за бъдещето на ЦСКА в Европа


Португалец взима решенията за бъдещето на ЦСКА в Европа
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1607 0

Португалецът Тиаго Мартинш ще ръководи първата среща между чехите от Виктория Пилзен и ЦСКА в плейофния кръг на турнира на УЕФА Лига на Конференциите.

Срещата ще се играе на 19-и август (четвъртък) от 20.00 часа на стадиона в Пилзен. Помощници ще бъдат Луиш Кампуш и Руи Тешейра, а четвърти съдия е Уго Мигел.

Тиаго Мартинш е един от първа категория арбитри на ФИФА, имаше и сериозно участие на Световното първенство в Русия през 2018-а година. Има и сериозно присъствие в мачове на български отбори. Ръководил е срещата на Йелгава и Литекс през 2015-а година, завършил 1:1.

През 2019-а пък е главен съдия на срещата АЕК Ларнака - Левски 3:0 в турнира Лига Европа.

Срещата-реванш, която ще се играе седмица по-късно на стадион "Българска армия", е поверена на турчцина Али Палабиик. Негови помощници ще бъдат Джейхун Шешигюзел и Серкан Олгюнджан. Четвърти съдия е Мете Калкаван.

Палабиик също е опитен, на 40 години, от 2015-а е съдия на ФИФА. През 2019-а година за първи път получава и мач от Шампионската лига, като ръководи срещата между РБ Лайпциг и Зенит Санкт Петербург.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички