Поредно грозно посегателство: Изгориха флагче с големи легенди на ЦСКА


Поредно грозно посегателство: Изгориха флагче с големи легенди на ЦСКА
Снимка: Кристиан Гърев, Sportlive.bg

1301 0

Ново скандално посегателство се появи като стори във Фейсбук групата"Обединени спортни клубове ЦСКА". На него се вижда как група фенове са запалили флагче на ЦСКА 1948. Известно време след това въпросното видео бе свалено.

На флага са изобразени легендите Любослав Пенев, Спас Джевизов, Галин Иванов, Методи Деянов, Ангел Рангелов, Методи Томанов, Радослав Здравков и Валентин Илиев.

Знае се, че преди всеки мач капитаните на двата отбора си разменят флагчета за спомен. Преди мача между ЦСКА и ЦСКА 1948  това направиха Юрген Матей и Даниел Наумов. Но не става ясно дали става въпрос именно за него.

Тази грозна постъпка е очертава като поредната атака, осъществявана срещу легендите на ЦСКА, които работят в ЦСКА 1948. Припомняме, че Любослав Пенев отнесе ругатни и бе и целен с камъни на "Армията", а Радослав Здравков се принуди да напусне ложите на „Армията“ по време на мача между двата отбора в понеделник вечерта.

А ето с каква официална позиция излезе ЦСКА относно ексцесиите отпреди 2 дни.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички