Поредният разгром прати ЦСКА при най-добрите отбори за Купата на България


Поредният разгром прати ЦСКА при най-добрите отбори за Купата на България
Снимка: БГНЕС

1557 0

ЦСКА влезе в основната фаза за Купата на България с поредния разгром. "Червените" стигнаха до 1/16-финалите на турнира, след като удариха с 5:0 гостуващия Ботев (Ихтиман) пред над 6 хиляди свои фенове.

31-кратният шампион на България започна ударно срещата, като установи траен контрол върху играта. Така още в 6' се стигна попадение във вратата на тима от Ихтиман. Кикарин проби по лявото крило и с перфектно центриране от аутлинията намери връхлитащия Костадин Хазуров - удар и 1:0 за "червените".

Последваха минути на тотален натиск от страна на възпитаниците на Христо Янев. Вратарят на гостите Стоян Маринов се отчете с няколко невероятни спасявания, а пропуски за домакините направиха Кикарин, Головодов и Чорбаджийски - 1:0 до почивката.

Играчите в "червено" почнаха да вкарват след почивката, а само 3 минути след подновяването на играта резултатът беше 2:0. Головодов проби отдясно и пусна подаване в наказателното поле. Там настъпи меле, но в крайна сметка топката стигна до Хазуров, който вкара за 2:0.

Младата надежда на тима Павел Головодов сам реализира третото попадение в 57'. Той получи топката странично до наказателното поле и с превъзходен фалцов удар направи резултата класически - 3:0.

До края на мача паднаха нови два гола. В 76' резервата Радой Божилов беше точен за 4:0, докато 5 минути преди края Чорбаджийски се разписа за крайното 5:0. В края Ботев можеше да вкара почетен гол, но топката срещна горната греда на вратата на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички