Попадение на Фернандо Каранга срещу Черно море бе отменено, последва безумна проява (ВИДЕО)


Попадение на Фернандо Каранга срещу Черно море бе отменено, последва безумна проява (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

4259 0

Двубоят от 22-ия кръг на родната Първа лига между тимовете на Черно море и ЦСКА започна по много интересен начин с отменен гол на завърналия се Фернандо Каранга, последван от гневна реакция на бразилския голаджия.

Каранга вкара, а после си го изкара на съдията

Фернандо Каранга получи жълт картон рано-рано за фал срещу Дробаров, а постепенно "армейците" наложиха лек териториален превес спрямо домакините.

В 15-ата минута Джонатан Линдсет изведе прекрасно Фернандо Каранга към вратата на Черно море. Бразилецът овладя и се справи с опеката на Живко Атанасов и Влатко Дробаров, след което отправи мощен диагонален шут, който беше неспасяем за Дюлгеров. Първият асистент рефер на Железов маркира засада, която беше тънка, но закономерно отсъдена.

Това никак не се хареса на бразилския нападател, който се разгневи жестоко и си го изкара на страничния рефер. Интересното е, че не получи втори жълт картон заради бурната си реакция, а неговите съотборници побързаха да го успокоят.

СЛЕДЕТЕ ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА НА ЖИВО СЪС SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички