Козът на ЦСКА, който не оставяше шанс на Черно море преди години - пак е налице


Козът на ЦСКА, който не оставяше шанс на Черно море преди години - пак е налице
Снимка: БГНЕС

2224 0

Черно море и ЦСКА влизат във важен дуел на върха в Първа лига, като победителят ще изпревари Лудогорец и ще дръпне с три точки аванс като лидер (при два мача пасив за "орлите"). Сблъсъкът ще се състои на "Тича" във Варна.

Не се очакват много промени в състава на "армейците", като е твърде възможно да са точно две - Густаво Бусато и Марселино Кареасо, които бяха наказани срещу Ботев Враца. Така пък в нападение отново ще видим завърналия се Фернандо Каранга и Матиас Фаетон.

Черно море е любимата жертва на Фернандо Каранга

Още: ЦСКА взима нов нападател след мача с Черно море, има два варианта от Първа лига

Ще вкара ли Каранга пореден гол на Черно море?

Любопитното е, че любимецът на феновете Каранга играе най-успешно в кариерата си именно срещу Черно море. Бразилецът е вкарвал по четири попадения на четири от тимовете, срещу които се е изправял. Само два от тях са български - "моряците" и Берое.

Това са следващите два опонента на "червените" в първенството, като срещу никой от тях Каранга няма поражение. Първият мач на бразилеца срещу Черно море също е във Варна, като тогава вкарва единствения гол в мача. Още при следващия дуел с тях се разписва пък на два пъти и ЦСКА надделява с 3:1. Той е спечелил и другото си гостуване във Варна, като и тогава реализира единствения гол в мача.

Все пак има и един мач на "Българска армия" за Каранга срещу този съперник, който завършва при нулево равенство. Треньорският дуел на Черно море - ЦСКА също е доста любопитен.

Още: Черно море - ЦСКА: Нечия перфектна серия ще приключи на "Тича"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички