Полицията разследва кражба в ЦСКА на стойност 5 хил.лв


Полицията разследва кражба в ЦСКА на стойност 5 хил.лв
Снимка: БГНЕС

1129 0

Полиция окупира вчера стадион "Българска армия". По обяд от клуба сигнализираха органите на реда, че от Борисовата градина липсва скъпа техника. Става дума за изчезнало медицинско оборудване, което се използва от школата на "червените".

Техниката е закупена преди години по времето на управлението на "Титан" и по документи е на приблизителна стойност около 5000 лева, информира "7 дни спорт". Става дума за апарати, които измерват пулса, тангентори и апарат с маски за кислород. Липсата е установена преди дни, а вчера администраторът на "червените" Димитър Вутов лично запозна с проблема изпълнителния директор на ПФК ЦСКА АД Александър Тодоров.

Шефът на "армейците" нареди да се сигнализира полицията и да се опишат липсите в протокол.

Апаратурата се води и на инвентарен опис в ЦСКА. За да се разсеят съмненията как и кога са изчезнали медицинските уреди, от клуба ще направят и паралелно разследване освен това на полицията.

"Наистина липсва медицинска техника, но не може да се коментира, докато върви полицейско разследване. Разберете, не сме упълномощени да говорим",коментираха от клуба.

По информация на вестника съмненията падат върху бивш служител на клуба, който е напуснал "Армията" съвсем наскоро. Смята се, че въпросният човек е решил да си отмъсти за освобождаването си, като е задигнал скъпата апаратура. В последните седмици от клуба са освобождавани само двама души, като се очаква в най-скоро време те да бъдат привикани от полицията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички