Пожалиха ЦСКА, БФС спести 5-цифрена сума на "червените"


Пожалиха ЦСКА, БФС спести 5-цифрена сума на "червените"

1747 0

Ръководството на ЦСКА може да си отдъхне, поне временно, след като излязоха наказанията след последния кръг на "А" група. Изненадващо, за "червените" има наложена глоба от едва 2000 лева за нерегламентирано използване на пиротехника по време на двубоя срещу Локомотив София.

По време на мача обаче фен на "червените" на няколко пъти развя знаме със свастика на него, и то на връх 126-ата година от рождението на Адолф Хитлер.

Глобата за подобни символи е 37 500 лева, като тя беше наложена през първия полусезон на "Левски" за транспарант, който гласеше: "Кажете "да" на расизма". За "червените" обаче няма последствия.

И друга проява на част от феновете остана без наказание. След мача привърженици на отбора причакаха Тони Силва пред изхода на "Българска армия" и го засипаха с жестоки обиди, наричайки го "маймуна".

По-рано днес НКП - фен организацията на "Левски", призова БФС да обърне по-сериозно внимание на инцидентите от вчерашния мач, но ДК не взе под внимание случилото се. Не се очаква ново преразглеждане на случая.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички