Бойко разкри: "Левски" и Славия са на разпит в данъчното


Бойко разкри: "Левски" и Славия са на разпит в данъчното
Снимка: БГНЕС

1393 0

Шефовете на "Левски" и Славия са привикани от данъчните за просрочени задължения към държавата. Това разкри лично премиерът Бойко Борисов на откриването на нов многофункционален спортен комплекс в "Зона Б-5".

По този начин той отговори на изпълнителния директор на ЦСКА Александър Тодоров. Наскоро Борисов призова "армейците" да си плаща данъците, което доведе до репликата на Тодоров.

"Нека Борисов да накара и тези със сините екипи да си плащат данъците, защото мисля, че и те имат дългове към държавата", поиска "червеният" шеф.

„Аз за ЦСКА толкова съм направил, колкото някой надали е направил. Да бъдат така добри да се занимават със спортно-технически неща, а не с държавата, защото държавата няма право да се меси във футболни дела”, отвърна министър-председателят по време на събитие днес и разкри:

„А днес данъчните са извикали и "Левски", и Славия. Всеки си плаща данъците. Никой не може да ги отмени. А сега с министър Кралев и г-н Горанов (финансовия министър) мислим къде спортната база да подпомогнем с осветление, с терени това, което е като база. Това, което държавата може да го направи, ще го направи.”

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички