Пламен Марков: Мачът с Лудогорец ще ни върне в битката за върха


Пламен Марков: Мачът с Лудогорец ще ни върне в битката за върха

1107 0

Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков говори за ситуацията в отбора преди двубоя с Лудогорец.

Той сподели, че не иска подробно да оценява играта на отбора, тъй като това било работа на треньора.

Стоичков: ЦСКА е в спортни ръце, а не в крадливи

"Според мен ЦСКА заслужаваше да има по-добри резултати, но това не се случи по една или друга причина. Към играта трудно можем да имаме забележки, аз лично съм доволен от това, което виждам, просто малко не ни достига, за да покажем още по-силни изяви и да взимаме редовно пълен комплект от точки", каза Марков пред "Тема Спорт".

"Ако трябва да гледаме глобално на нещата, не мисля, че сме загубили шансове за титлата. Сезонът е дълъг, тепърва ще има плейофи, а и още преки мачове с Левски и Лудогорец. Нищо не е загубено. А и ЦСКА винаги трябва да се бори до последно за титлата, докато има и минимални шансове. Това е философията на нашия клуб - никога не се предава", сподели той.

Ето кой ще замени Йорданеску при нов провал

"С Лудогорец сега ни предстои доста интересен и сложен двубой, но пък в никакъв случай не бива да считаме съперника за фаворит. Да, той играе сериозни мачове на европейската сцена. Но ЦСКА никога не може да бъде отписван. На терена нищо не се знае. Излизаш, играеш и каквото стане. Аз мисля, че ще се представим много достойно и мачът с Лудогорец ще ни върне в битката за челното място. Убеден съм, че отборът ще се вложи максимално и ще е пределно мотивиран", вярва директорът.

Той не пожела да коментира подмятанията за името или традициите на ЦСКА.

"Посещаемостта на мачовете говори красноречиво. За първи път от близо десет години на Вечното дерби имаше толкова публика. Това слага край на всякакви отчаяни опити да се омаловажава ЦСКА", категоричен бе той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички