"Пада" ли главата на Йорданеску? Ганчев взе решение


"Пада" ли главата на Йорданеску? Ганчев взе решение
Снимка: БГНЕС

3218 0

Едуард Йорданеску ще продължи да води ЦСКА поне още няколко дни - до гостуването на шампиона Лудогорец в събота, твърди "Меридиан мач".

Вчера румънският треньор е провел дълъг разговор с Гриша Ганчев, който му е гласувал доверие. Засега, разбира се, защото при загуба от "орлите" няма да има сила на света, която да го спаси от уволнение.

ЦСКА освобождава Едуард Йорданеску?

Двамата са преценили, че основната вина за срамното поражение от Локо (Пд) е на футболистите. И по точно на двама - Рафаел Перес и Диого Виана.

Колумбийският бранител бе разминат като пътен знак от Дани Кики при победния гол, а след това сменен от Александър Дюлгеров. Диого Виана пък вбесява Йорданеску с постоянните си и безумни центрирания, които не водят до нищо. Португалецът бе критикуван и след победата над Монтана. Не е изключено той да остане на пейката за гостуването на Лудогорец, който е със 7 точки пред "червените", макар и да има мач по-малко.

Съотборниците от Литекс Перес и Виана може дори да бъдат глобени заради несериозното си отношение в тренировъчния процес, което е вбесило изключително много треньора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички