Петър Жеков: В ЦСКА всичко стана една голяма лъжа


Петър Жеков: В ЦСКА всичко стана една голяма лъжа

2243 1

Легендата на ЦСКА Петър Жеков, който вчера хвърли оставка като член на Надзорния съвет на клуба, изрази разочарованието си от събитията в клуба в последно време. Той коментира, че доверието в клуба е загубено.

"В ЦСКА всичко стана една голяма лъжа. Всеки казва нещо, което в следващия момент излиза, че не е така. Сега отново трябва да градим доверие", коментира легендата, цитиран от БНТ.

Той отново застана зад думите си от вчера, когато разкри, че бившият треньор на "червените" Стойчо Младенов е оставил без заплати целия клуб, прибирайки си огромна неустойка от времето на "Титан", от която се е бил отказал по-рано.

"На първия работен ден се събрахме всички ръководители на отдели - аз, Якимов, Тодоров, Томов и тогава Стойчо се отказа от тези пари. Каза, че за ЦСКА се отказва от тях. Но след Нова година, преди отборът да замине на лагера в Турция, Манджуков и Инджов дадоха пари и тогава Стойчо си взе тези 240 000 лева. Те са си негови, не му се сърдя, но целият клуб остана без заплати", разказа легендарният голмайстор.

Все пак Жеков сподели, че членът на УС на ЦСКА Ивайло Манджуков го е уверил, че нещата ще се оправят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички