Стойчо: Жеков? Ще покажа документи, но не сега!


Стойчо: Жеков? Ще покажа документи, но не сега!

1674 1

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов не пожела да коментира събитията на "Българска армия" и тежките обвинения на Петър Жеков. Членът на Надзорния съвет подаде оставка вчера заедно с Димитър Якимов и разкри, че Младенов прибрал 240 000 лева неустойка, дължима му от престоя му в клуба по времето на "Титан", от която се бе отказал. Заради изплащането на тази неустойка редица от служителите на клуба са останали без заплати.

"Жеков си е тръгнал заради мен? Не знам такова нещо. Хайде да не коментираме нищо повече. Ще дойде време на всичко, ще покажа документи и тогава ще коментираме", заяви треньорът, който се появи на "Българска армия" заради церемонията по връчването от Христо Стоичков на реплики на двете му най-ценни индивидуални награди на Музея на спортната слава.

Младенов каза няколко думи за големия български футболист. "Стоичков е емблема на целия български футбол. Той е кадър на ЦСКА, най-ярката звезда на армейския клуб", коментира той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички