Напускащият Радостин Василев отговори за стадиона на ЦСКА


Напускащият Радостин Василев отговори за стадиона на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

5059 0

Спортният министър Радостин Василев, който е част от групата на ИТН, ще подаде оставка в утрешния ден.

Именно това предизвика смут у спортната общност в страната. Василев се прочу с острите си реплики и действия по повод съмнения за корупция, както и с гръмките си обещания и изказвания. Напускането му разтревожи най-много феновете на ЦСКА.

"Армейците", които години наред биваха спъвани в опитите си да реновират стадион "Българска армия", видяха светлина в тунела с назначението на министър Василев. Неговата липса обаче би могла да бъде пагубна за мечтите на "червените" за нов дом. 

"Стадионът на ЦСКА не зависи от волята на един министър. Това е решение, което е в обществена полза. Ако дойде някой министър като Красен Kралев, нищо няма да стане, то е ясно. Аз обаче мисля, че такива министри повече няма да се появят", заяви министърът, който бе попитан, дали би се консултирал с Гриша Ганчев преди тръгването си.

"Защо да се консултирам с него? Два пъти са идвали при мен откакто съм министър. Заявявам пред вас, че никога не съм имал никакви различни отношения. Който твърди друго, просто клевети.

Защо да е свършила битката с Красен Кралев? Това е битка на законодателството, тя не е битка на един министър, тя не е моя лична битка. Подал съм сигналите, където трябва, продължаваме напред.

Работя добре с абсолютно с всички, които спазват закона и морала, оттам нататък сигурно нямам проблемите, които имат други министри, но и моето министерство не е толкова обемно, страшно и тежко.

"Надявам се евентуален следващ министър да продължи да води политика по тази линия", допълни още той.

Ето какво отговори Василев на въпрос дали ще подаде оставката си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички