Кристиано Джарета вече няма да е част от ЦСКА


Кристиано Джарета вече няма да е част от ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2155 0

Ще има разместване по високите етажи в управата на ЦСКА, след като спортният директор на "армейците" Кристиано Джарета няма да продължи да заема тази си длъжност и ще си тръгне от стадион "Българска армия". За това съобщава "24 часа".

Италианецът имаше договор с "червените" до 30 юни, като след това си замина в родината и очакваше решението. В крайна сметка, сега той е бил уведомен, че неговият контракт няма да бъде подновен. Това се е случило по телефона.

Италианският специалист бе привлечен на "Армията" през февруари месец 2019 година. Задачата му бе да приближи клуба до европейските стандарти, да промени манталитета на футболисти, както и да помага за трансферите с контактите си на европейския и най-вече на италианския пазар. С негово съдействие бе продаден Кирил Десподов на Каляри, а в ЦСКА заиграха Диего Фабрини и Стефано Белтраме.

Самият Джарета наскоро говори за българската Първа лига и за "армейците". Той сподели, че времето за подготовка е твърде малко и че трябва да се внимава. Освен това, Джарета призна, че му харесва в ЦСКА и иска да остане.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички