Петър Жеков: Любо Пенев е сигурен, че ЦСКА ще бъде в „А“ група


Петър Жеков: Любо Пенев е сигурен, че ЦСКА ще бъде в „А“ група
Снимка: БГНЕС

1914 0

Легендата на ЦСКА Петър Жеков коментира ситуацията в „червения“ клуб и ролята на Любослав Пенев начало на тима. Според ненадминатия голмайстор на ЦСКА за всички времена, Пенев има основна роля в отбора, защото вдъхва спокойствие на играчите. Жеков добави още, че треньорът вярва, че "армейците" ще останат в "А" група, въпреки проблемите с лиценза.

„Трябваше да се срещна с Любо, нямаше как да пропусна такава възможност. Добре, че той е човекът в съблекалнята на отбора, иначе не ми се мисли какво щеше да става. Ако не друго, то поне Пенев успокоява и контролира момчетата. Той им вдъхва спокойствие. А и е уверен за бъдещето на клуба. Любо е сигурен, че ЦСКА отново ще бъде в "А" група. Но не ми каза дали ще остане начело на състава“, заяви Жеков пред „Тема спорт“.

Той коментира и предстоящия двубой на „червените“ с Локомотив (София). "Въпреки многото проблеми и новината за отнемането на лиценза аз съм сигурен, че играчите на ЦСКА ще се хвърлят с всички сили. Този мач ще е само за чест, но Любо ще мотивира по подходящия начин отбора, макар наглед двубоят да е без особен заряд“, сподели Жеков.

Относно бъдещето на клуба, той заяви: "Не мога да кажа коя е най-подходящата формула за бъдещето на клуба. Това си е работа на собствениците да решат. Но се надявам да се избере най-доброто за ЦСКА".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички