Дениз Кизилоз: Във вторник ЦСКА става мой


Дениз Кизилоз: Във вторник ЦСКА става мой
Снимка: facebook.com

3628 0

Турският бизнесмен Дениз Кизилоз ще стане новият собственик на ЦСКА. Той заяви, че във вторник ще има среща с Ивайло Манджуков в София, на която ще придобие контролния пакет акции в клуба.

"Не знам колко точно са акциите на Ивайло, но се разбрахме, че аз ще получа всичките, които той има. Имахме среща миналия понеделник, на която той отказа да ми продаде своя дял от ЦСКА. Вчера му изпратих имейл, на който той ми отговори преди около час. Отговорът му бе положителен и във вторник ще имаме среща в София. Ще присъства и българският ми адвокат, за да дооформим документите. Аз няма сам да купя акциите на ЦСКА, имам двама бизнес партньори, които ще са заедно с мен. Работим заедно в сферата на телекомуникациите", заяви Кизилоз пред „7 дни спорт“.

Бизнесменът сподели още, че е запознат с тежката ситуация в ЦСКА, но въпреки това е готов да вземе клуба. "Знам в какво положение се намира ЦСКА и съм готов да платя спешните плащания. След това в клуба ще бъде направен одит, за да разбера точно колко големи са дълговете. Ще платя, каквото е нужно на момента, а след това съм готов да инвестирам още 5-6 милиона лева в ЦСКА. Когато се разбере колко големи са дълговете на клуба, ще стане ясно и кои са кредиторите, както и колко са те. Ще водя разговори с тях, за да постигнем споразумение“.

"Щастлив съм, че ще помагам на клуб като ЦСКА (София). Знам, че това е най-титулуваният отбор в България с 31 шампионски титли, запознат съм и с историята и успехите му в европейските клубни турнири. Целта ми е да го върна сред най-добрите в Европа, където му е мястото", добави още Дениз Кизилоз.

От ЦСКА също не останаха безучастни към появилата се информация. Те заявиха, че целта е да се вкара напрежение в клуба и да се дестабилизира отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички