Петрович за селекцията: Не гоним краен срок, нямаме право на грешка


Петрович за селекцията: Не гоним краен срок, нямаме право на грешка
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1160 0

Консултантът на ЦСКА Люпко Петрович сподели мнението си относно предстоящата зимна селекция и разкри какви са плановете на клуба. Той се завръща в София в края на тази седмица, а треньорът Нестор Ел Маестро се очаква да е в България до понеделник, след което ще има и среща с ръководството.

Петрович ще е човекът, който ще има последната дума по трансферите. "Трябва да сме изключително прецизни със селекцията. Няма да бързаме, нито ще взимаме много футболисти. Необходимо е да подберем най-точните хора, просто защото нямаме право на грешка. Процесът на избор е дълъг и може да продължи повече от месец. Сега не гоним краен срок. Работим постоянно по селекцията, в контакт сме с доста хора, но като има нещо конкретно, тогава ще го обявим”, каза Петрович.

"Аз се връщам в България в неделя и от понеделник съм на работа. В почивката изгледах на няколко пъти запис на Вечното дерби. Исках да обърна внимание конкретно на този мач”, допълни сърбинът пред "Тема спорт".

Очаква се “червените” да вземат три попълнения през зимата, като едно от тях със сигурност ще е офанзивен халф. Трансфер на Тодор Неделев е малко вероятен, тъй като той е близо до преминаване в клуб от чужбина. “Армейците” вече са се насочили към други играчи на този пост, но въпреки това до последно ще следят случващото се с Неделев. "Червените" не планират мащабна селекция, а ще опита да засили допълнително конкуренцията, както стана през лятото. По-сериозен входящ трансфер може да бъде осъществен само при продажба на Десподов. Клубът ще вземе решение за бъдещето на крилото в края на януари. “Червените” се събират на 9 януари (сряда), а на 13-и януари (неделя) е планирана първата открита за медиите тренировка.

Също така се появи информация, че един от играчите в тима, който рядко получава шанс за изява, се е разбунтувал - ето кой е футболистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички