ЦСКА инвестира сериозна сума в стадиона и базата на клуба


ЦСКА инвестира сериозна сума в стадиона и базата на клуба
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4605 0

Ръководството на ЦСКА ще инвестира над 20 милиона лева в стадион "Българска армия" и базата в Панчарево, твърди "Тема спорт". Преди няколко дни "армейците" споделиха в официалния си сайт, че са в напреднали преговори с Министерството на младежта и спорта и със "Сердика спортни имоти" ЕАД за създаването на съвместно дружество, наречено "джойнт венчър". Именно в него ще бъде внесена голямата сума.

Очаква се до края на месеца да се осъществи учредяването, след което ще бъде направена оценка на стадиона и базата от специалисти. ЦСКА ще внесе тяхната стойност, като това ще бъде и капиталът на дружеството. От своя страна, Столична община ще апортира съораженията към него, т.е те ще станат собственост на сдружението. Към този момент стадион "Българска армия" и базата в Панчарево са във владение на "Сердика спортни имоти" ЕАД.

Припомняме, че отборът на ЦСКА вече получи виза за проектиране на реконструкцията на съоражението на "армейците". Със сумата, внесена от клуба, в дружеството се очаква "червените" да започнат ремонта на своя стадион, а на базата в Панчарево предстои да се изгради ресторант и още един терен. Можете да прочетете нашия коментар по темата тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички