Петрович: Никога повече треньор в ЦСКА, може да съм като селекционер

Доскорошният треньор на вицешампиона на България ЦСКА - Люпко Петрович, най-сетне проговори, след като се раздели с "червените". Той призна, че повече никога няма да застане начело на тима, но, също така, че е склонен да помага със селекцията, ако собственикът Гриша Ганчев желае.

"Прочетох някои неща в медиите, че едва ли не съм още в ръководството и затова съм бил на мача. Но аз просто отидох да го гледам. Нямам нищо общо с отбора. Крушчич е талантлив и добър треньор, много работлив. Аз нито съм бил на тренировките, нито нищо" - сподели той пред "Тема спорт" относно присъствието си на двубоя Локо Пд - ЦСКА.

От ЦСКА: Внесено е предложение за дружество между клуба и държавата за стадиона

Министерство на младежта и спорта е внесло в Министерство на финансите за одобрение предложението за учредяването на съвместно дружество между ЦС...

"ЦСКА продължава да ме интересува, но повече никога няма да работя като треньор на отбора. Възможно е да помагам със селекцията, да гледам играчи за отбора. Може да съм като селекционер за ЦСКА, ако Гриша Ганчев иска да помогна по някакъв начин. Но с първия отбор съм приключил, това е затворена страница" - завърши Петрович.

Той определи грешките на съдията, както и пропуските, които "армейците" направиха, като главните причини за неприятното поражение. А как новият наставник на тима - Милош Крушчич, обоснова загубата - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!