Перлата на ЦСКА: В България ми е трудно, но искам да оставя следа


Перлата на ЦСКА: В България ми е трудно, но искам да оставя следа
Снимка: BGNES

983 0

Един от водещите футболисти на ЦСКА Густаво Кулма даде интервю пред колумбийското издание "Вавел" за това как се чувства в българското първенство и като ключова фигура в един от най-големите клубове в страната.

КУЛМА Е ИГРАЧ НА КРЪГА

Кулма си признава пред изданието, че в самото начало му е било трудно да свикне с живота в страна с култура, която е напълно различна от колумбийската. Езиковата бариера също е била проблем за нападателя и въпреки че е в прекрасни отношения със съотборниците си, понякога чувства, че му е по-трудно да контактува с тях.

"Студът в България също бе нещо, с което трябваше да свикна с времето. В момента имам 3 гола в 4 мача и идеята ми е да продължавам с доброто представяне, защото искам да оставя следа в българския футбол.

Първенството не е широко популярно в световен мащаб, но има голяма конкуренция и класни отбори. Именно затова се радвам, че играя в ЦСКА в момента, защото с добро представяне ще мога да си заслужа трансфер в по-голямо първенство.

Естествено, че мечтая да играя за Колумбия, всеки футболист мечтае за националния си отбор. Сигурен съм, че дори в българското първенство мога да си заслужа повиквателна, ако се представям на високо ниво. Ще бъде страхотно да нося фланелката на Колумбия, винаги съм го искал", каза Кулма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички