ЦСКА също наказва бесния Симао


ЦСКА също наказва бесния Симао
Снимка: www.cska.bg

761 0

Португалският халф на ЦСКА Давид Симао ще научи днес санкцията си от Дисциплинарната комисия на БФС заради изцепките, които направи в мача с Ботев. Очаква се правата му да бъдат спрени за 3 срещи, а е възможно наказанието да бъде дори за 4 двубоя.

По-тежката санкция би означавала, че Симао ще пропусне не само Вечното дерби, но и двубоя с Лудогорец на 5 октомври (събота) от 17:00 часа в Разград.

Португалецът удари без топка при спряна игра Тодор Неделев, за което може да получи 3 мача наказание. Допълнително Симао може да бъде срязан с още една среща, тъй като след като напусна терена, хвърли шише по журналист и го уцели в гърдите.

Треньорът на Звезда: Домусчиев взел Лудогорец, след като не му дали ЦСКА

Според "Тема Спорт" футболистът ще бъде наказан не само от ДК на БФС, но и от ЦСКА. Ръководството ще вземе днес решение в какъв размер да бъде глобата на португалеца, който показа крайно непрофесионално поведение в Коматево.

Така Симао ще стане третият футболист на ЦСКА, който отнася вътрешноклубно наказание този сезон след Борис Галчев (изказвания пред медиите) и Павел Головодов (неспазване на дисциплината).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички