Пенев разкри: Две думи, които е казал в съблекалнята след 0:4 от Лудогорец


Пенев разкри: Две думи, които е казал в съблекалнята след 0:4 от Лудогорец
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

52738 0

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори след болезнената загуба с 0:4 от Лудогорец във финала за Суперкупата на България. Наставникът не направи голяма "драма" от случилото се и настоя, че отборът ще продължи по план.

"Загубите винаги са неприятни. Мисля, че дойде в много точен момент за нас, в много подходящ момент. Допуснахме грешки, за които трябва добре да се огледаме, да ги анализираме и да се поучим. Това са сериозни грешки. Ще направим необходимото това да не се повтаря. Знам къде са причините, но не искам да ги казвам, защото не е редно.

Няма да се отклоняваме от програмата, която сме начертали. Първото ми изречение в съблекалнята бе: "Без драми". Това е мач - единият ще спечели, другият ще загуби. 

Без значение срещу кой отбор играем (Лиепая), не трябва да има никакво подценяване. Предстоят ни няколко дни сериозна работа, след това и първенството започва. Футболистите ми са умни, работят много добре, когато нещо пропускаме, за това е треньорът - да запълни тази празнина.

Всички футболисти са добре засега. Има неща, които трябва да моделираме, такива, които не се получават, но това ще се случи" - заяви Пенев пред "Диема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички