Пенев отрече да упражнява натиск срещу съдиите, но очаква още грешки от тях


Пенев отрече да упражнява натиск срещу съдиите, но очаква още грешки от тях
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1315 0

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев за пореден път бе запитан за работата на съдиите, като призна, че очаква до края на сезона да има още грешки от тяхна страна, умишлени или неумишлени.

"Няма как моите думи да бъдат опит за натиск, просто споделям нещо, което сме видели абсолютно всички. Това са факти, аз не си измислям. И в единия, и в другия мач се видя какво се случи. Не искам да се връщам назад, оставяме го там. Аз съм с идеята и виждането, че тези хора трябва да бъдат незабележими в един футболен мач, да помагат за израстването на отборите. Те са важни хора, но трябва да минават незабележими.

Не е ли по-добре да гледаме един нормален футболен мач, както наблюдаваме в Европа, отколкото непрекъснато да говорим за съдийската тройка. Не искам да ми помагат, но не искам и да ми пречат, а те пречат на българския футбол и това е вече в продължение на много години. В израстването на българския футбол. Аз съм сигурен, че пак ще има умишлени или неумишлени грешки. Убеден съм в това до края", заяви Пенев на пресконференцията преди двубоя с Берое. Двата тима излизат един срещу в събота на стадион "Българска армия" от 20 часа.

А какво още заяви Пенев за борбата за титлата и за Купата, и очаква ли помощ от Левски в дербито срещу Лудогорец - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички