Пенев: Локо (Сф) ми е енигма, но ЦСКА ще вземе своето


Пенев: Локо (Сф) ми е енигма, но ЦСКА ще вземе своето

1402 0

Треньор №1 за XX-и век у нас Димитър Пенев е убеден, че ЦСКА ще постигне успех в първия пролетен мач с Локомотив (Сф). Двата отбора, за които Пенев играе като футболист, се изправят един срещу друг в неделя, 1 март, от 15:30 часа.

"ЦСКА ще вземе своето. Не вярвам да срещне проблеми срещу Локомотив. Селекцията е добра, отборът се запази, така че ЦСКА би трябвало да победи без затруднения. Доколкото разбирам, тимът се намира във форма, игра със силни съперници в подготовката, така че ще е подготвен на сто процента. Локомотив ми е малко енигма. Сигурно и те не знаят как са на трето място. Забавиха се много и със селекцията. Взимат Старокин, чакат Гъргоров, но не мисля, че ще им помогнат особено. Те подготовка не са водили, така че да не се очакват чудеса от тях", заяви Пенев.

"Ще се видя със Стойчо Младенов преди подновяването на сезона. Ще си поговорим за миналото, за настоящето... Защо не и за 32-ата титла. Виждате, Лудогорец буксува в първите мачове, срещу Берое не бе никак убедителен. Дано направи грешки в „А“ група, за да може ЦСКА отново да се откъсне в класирането", добави Пенев пред вестник "Тема спорт".

Той говори и за контузията на капитана на отбора Валентин Илиев. "Несъмнено е неприятна за цялостната обстановка в съблекалнята. Той е ценен с присъствието си, с влиянието си върху момчетата. Но бе заместен успешно на терена, така че не мисля, че отсъствието му ще се отрази негативно на играта на отбора. Стойчо събра достатъчно добри играчи, за да може, когато някой се контузи, веднага да се намира негов достоен заместник", каза още Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички