Пенев: ЦСКА гони титла и купа, не ме питайте за собствеността


Пенев: ЦСКА гони титла и купа, не ме питайте за собствеността
Снимка: БГНЕС

1427 0

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че отборът му ще гони първото място в Първа лига, въпреки че очаква много трудни двубои в първата шестица. "Червените" започват плейофите с домакинство на Черно море в събота.

"Отборът е готов. Има време до мача с Черно море, две тренировки. Оценявам, че за седем дни имаме три мача. Групата ни не е много широка. Има ли значение какво е моето мнение за формата на първенството, след като той се практикува. Може би е редно да се намери по-различен формат, но към момента не ми е на дневен ред. Може би в следващите седмици може да се помисли и да се намери по-справедлив формат, бих казал. Ние лесни мачове нямаме. Срещу нас всички играят максимално мотивирани, важното е да не подценим нито един съперник. По-добре да надценим, отколкото да подценим. Наясно съм, че лесни мачове няма да имаме. Три мача за много кратко време имаме. Два от тези мачове са срещу един и същ съперник. Силите ще ги разпределим по най-добрия начин. Работим всеки ден и съм доволен от момчетата, справят се отлично", заяви Пенев на пресконференцията преди двубоя с "моряците".

Треньорът на "червените" категорично отрече да коментира появилата се информация, че Юлиян Инджов ще се оттегли от управлението на клуба. Той не разкри и защо се стигна до Томас Нойберт. "Защо се разделих с Томас Нойберт? Аз защо се разделих?! Питайте клуба, аз съм старши треньор, спираме дотук."

"Познавам Черно море и знам как играят. Целим се, естествено, в трите точки. Победа и само победа. Максимално раздаване, тотален футбол - всички нападат и всички заедно се защитават. Има три варианта как съдията ще се представи: първо, да опита отново да бъде главния герой в мача, второ, да ни покаже повече картони и да ни усакъти за следващите мачове и трето, да покаже безпристрастност, но е малко вероятно", допълни старши треньорът. Нашата цел са титлата и купата, целим се най-високо. Ако печелиш точки, отиваш нагоре. Ще бъде интересно предполагам. Ще има размествания в класирането според мен. Когато има нещо около нови футболисти стане факт, тогава ще го коментирам. Не е тайна, че наблюдаваме различни футболисти - от България и от чужбина.

А каква добра новина получи ЦСКА пред решаващите битки - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички