ЦСКА освобождава Едуард Йорданеску?


ЦСКА освобождава Едуард Йорданеску?
Снимка: cska.bg

3836 0

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску може съвсем скоро да напусне отбора, след като Локо (Пд) победи тима му с 1:0 насред „Българска армия”, твърди "Меридиан Мач".

Единственият гол вкара Дани Кики в началото на срещата, а въпреки последвали натиск, домакините така и не успяха да стигнат до попадение.

Вратарят на Локо (Пд) отчая ЦСКА, историческа победа за "смърфовете"

Така „армейците” вече изостават с цели 7 точки от лидера Лудогорец, който е и с мач по-малко. Наставникът пое отговорността за загубата от "смърфовете", но отново се оправда с факта, че ЦСКА гради нов отбор.

„Аз поемам отговорността за всичко, за всичко, което се случва по всеки един сантиметър от терена. Не съм щастлив, защото трябваше да направим повече, да реализираме поне един гол след толкова много ситуации.

В ЦСКА свършиха авантите за Йорданеску, да си идва Стойчо

Ако не създаваме, окей, но днес създадохме наистина много ситуации. Трябваше да вкараме гол.“

Ние изграждаме отбор, дойдоха много нови футболисти в хода на сезона и трябва да променим много неща. Трябва тепърва да изграждам този колектив.

Факт или фикция е разединението в ЦСКА?

Ясно е как всеки с всеки да бъде приятел. Има много мнения и критики, но не мога да отговарям на всички. В ЦСКА няма конфликт."

Самият треньор изглежда няма никакво намерение да подава оставка и заяви, че се подготвя за дербито с Лудогорец от следващия кръг в Първа лига, в което смята да гони победата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички