Отвя конкуренцията: Хайнц, Попето или Текпетей - кой грабна приза за най-красив гол за месец септември (ВИДЕО)?


Отвя конкуренцията: Хайнц, Попето или Текпетей - кой грабна приза за най-красив гол за месец септември (ВИДЕО)?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1961 0

Бе избран победителят за "Гол на месеца" в българската Първа лига за отминалия септември. Глсуването се провежда в социалните канали на Българската професионална футболна лига - Facebook, Youtube, Instagram и TikTok. За втори път победител бе звездата на ЦСКА Тобиас Хайнц.

Норвежкият полузащитник спечели приза и за месец юли. За септември той отвя конкуренцията, като неговото изпълнение срещу Берое бе оценено най-високо. Тогава той вкара без засилка извън наказателното поле, а топката дори излезе, след като вече бе пресякла голлинията след контакт с напречната греда.

За това изпълнение Тобиас Хайнц получи 57,55% от гласовете. Той отвя конкуренцията, като най-много до него се приближава Ивелин Попов от Ботев Пловдив за гола му срещу Лудогорец. Симеон Мечев и изпълнението му за Локомотив София срещу Етър е на трета позиция с 14,15%.

В класацията попада и играч на шампиона Лудогорец. Това е Бернард Текпетей, който има 5,65% за гола си срещу Локомотив Пловдив. Със същия брой гласове е и Крум Стоянов от Етър за изпълнението срещу Локомотив София. Припомнете си изпълненията чрез кадрите по-долу в материала.

А кои са 8-те играчи, които избягаха от Първа лига, но се върнаха за сезон 2023/24?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички