"Искаш ли да останеш на "Армията"? Титуляр на ЦСКА от Левски е с изтичащ договор и отговори


"Искаш ли да останеш на "Армията"? Титуляр на ЦСКА от Левски е с изтичащ договор и отговори
Снимка: Lap.bg

5749 0

Централният защитник на ЦСКА Енес Махмутович даде интервю, в което коментира любопитни теми. Една от тях бе тазли дали желае да остане на стадион "Българска армия". Само преди няколко дни стартира като титуляр срещу Левски.

Трябва обаче да се отбележи, че капитанът Юрген Матей е контузен, а Браян Кордоба, който бе титуляр преди травмите, също не бе на разположение. Самият Махмутович призна, че договорът му с "червените" е до лятото на следващата година.

"До лятото на 2024 година (бел.ред. му изтича договорът). После ще видим. Аз съм доволен. Във всеки мач имаме гореща подкрепа от феновете. Всеки мач се борим за победата, гоним титлата, купата. Тази атмосфера е незаменима. Доволен съм и от София като град" - сподели националът на Люксембург пред "Тема спорт".

Той призна още, че през този сезон конкуренцията в челото на класирането изглежда далеч по ожесточена. Махмутович отбеляза, че през миналия сезон спорът е бил между ЦСКА и Лудогорец, но сега са се намесили още три отбора.

"Да, този сезон е по-различно. В предишния сезон бяхме само ние и Лудогорец. Сега имаме Черно море, Локо Пловдив и Левски. Така че все мач е важен, не само този с Левски. Трябва да печелиш и тези така наречени „малки“ двубои, защото накрая може те да натежат" - сподели Махмутович. Оказва се, че и дисциплината в ЦСКА е на съвсем различно ниво след идването на Ел Маестро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички