Отритнат от ЦСКА се закани на Христо Янев и "червените"


Отритнат от ЦСКА се закани на Христо Янев и "червените"

1849 0

Доскорошният млад талант на ЦСКА Александър Аспарухов се закани на новия треньор на "червените" Христо Янев, който е с основна заслуга за изгонването на младия нападател от клуба.

"Надявам се да играя добре, да не се пренавия и да ги накарам да съжаляват", заяви пред бТВ юношата на ЦСКА по повод решението на Янев да го освободи от състава.

В момента Аспарухов играе за Струмска слава, където беше привлечен след края на кариерата му на "Армията". Двата отбора се изправят един срещу друг в първия кръг от програмата на "В" група на стадион "Българска армия".

Повод за думите на младока стана предстоящия двубой от първия кръг в Югозападната "В" група, който изправи ЦСКА срещу новия тим на Аспарухов - Струмска слава (Радомир), който ще се играе след десетина дни на стадион "Българска армия".

Интересното е, че Любо Пенев заложи в няколко мача на Аспарухов, докато беше треньор на ЦСКА в "А" група, но Янев явно няма вяра в качествата на един от най-големите таланти в последните години в школата на "армейците".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички