Отново Жоаким носи успех на ЦСКА


Отново Жоаким носи успех на ЦСКА

1511 0

Люксембурецът Аурелиан Жоаким даде финалната си заявка за титулярно място в ЦСКА, след като забоде победния гол за "червените" по време на контролната среща на тима срещу Петролул.

ЦСКА записа минимална победа с 1:0 срещу 2-ия в класирането на румънското първенство, като попадението падна 3 минути преди почивката.

Тогава Тунчев отне топката в половината на съперника и подаде за Жуан Фелипе. Плеймейкърът успя да изведе Жоаким на добра позиция, а нападателят преодоля защитник и се разписа във вратата на Песаня. Това беше 3-о победно попадение на голмайстора на "червените" през зимната подготовка, като нападателят определено прави впечатление с изявите си през последните 3 месеца.

Иначе в двубоя "червените" доминираха, особено през първото полувреме. Добро впечатление направи и защитата на ЦСКА, като Петролул имаше положения, но само с изстрели отдалеч.

През второто полувреме румънците удариха гредата зад Якуб Дивиш, но до по-сериозни положения не се стигна. Стефан Николич пък водеше атаката на "червените" през втората част, но това не доведе до желания резултат.

Иначе Стойчо Младенов започна с играчите, за повечето от които се очаква да са титуляри през пролетния дял от шампионата. На вратата беше Якуб Дивиш, а Василев, Оршулич, Тунчев и Фортес оформиха защитния квартет.

Бергонси и Бъркляча действаха като двойка дефанзивни полузащитници, докато зад Жоаким се наредиха Фелипе Рибейро, Соарес и Иван Стоянов.

През втората част на терена се появиха Съндей, Николич, Тони Силва, Кукоч и Причиненко, като последните трима също по всяка вероятност ще бъдат титуляри през пролетта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички